SORUN DEĞİL… BİZ SİZE GELİRİZ.

‘Sorun Değil… Biz Size Geliriz.’  Projemiz  kapsamında  Gökçebağ  köyümüzü  ziyaret  ettik.

Okul  müdürümüz  Mustafa Sazlı  ve öğretmenlerimiz  tarafından  hazırlanarak  uygulamaya  konulan  ‘Sorun Değil… Biz  Size Geliriz.’ Projemiz  kapsamında;  25 Şubat 2018  Pazar  günü,  okulumuza  taşıma olarak  öğrencilerimizin  geldiği  ‘Gökçebağ’  köyümüzü  ziyaret  ettik. İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz Sayın Ahmet Yozgat’ ın katılımlarıyla onurlandırdığı ziyaretimizde, başta  muhtarımız  Sayın  Mustafa  Yayla  ve   öğrenci  velilerimizin ilgileri  ve  bizleri  ağırlama  esnasında  gösterdikleri  hassasiyet  karşısında  duıygulanmamak  mümkün  değildi. Katılımın  çok yüksek olduğu  buluşmada,  velilerimizle  karşılıklı  istişarelerde  bulunduk. Karşılaştıkları eğitim sorunlarına, başta İlçe  milli  Eğitim  Müdürümüz  Sayın  Ahmet Yozgat,  Okul Müdürümüz Sayın Mustafa Sazlı  olmak üzere, Rehber Öğretmenimiz ve  Sınıf Öğretmenlerimiz  tarafından çözümler üretildi. Velilerimizin  ve  öğrencilerimizin okulumuz ile  ilgili beklentileri  dinlendi. Eğitim ve  öğretim kalitemizi  daha    ileriye  taşıyabilmek  için  yapılması  gerekenler hakkında  istişarelerde  bulunuldu. Öğrencilerimizin  okul  başarılarını  artırmak için  okulda  ve  evlerinde  yapmaları  gerekenler  hakkında  rehberlik  çalışması  yapıldı. Düzenli  kitap  okuma  alışkanlığı ve önemi ile ilgili  bilgilendirme  yapıldı. Bu  manada  temsili  olarak  hep  beraber   ‘Kitap Okuma’  etkinliği  düzenlendı.  Köy  muhtarlığımıza,  öğrencilerimizin  kullanmaları için  kitap  setleri  hediye  edildi. Başta bizi  yalnız  bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Ahmet Yozgat olmak üzere, bizlere  çok iyi bir  misafirperverlik  örneği  gösteren Muhtarımız Sayın Mustafa Yayla  ve  köy  halkımıza çok teşekkür  ederiz.

26-02-201826-02-201826-02-201826-02-201826-02-201826-02-201826-02-201826-02-201826-02-201826-02-201826-02-2018