ORTAOVA KÖYÜMÜZÜ ZİYARET ETTİK…

SORUN  DEĞİL… BİZ  SİZE  GELİRİZ.

Okul  Müdürümüz  Mustafa  Sazlı  ve  sınıf  öğretmenlerimiz  tarafında  uygulamaya  konulan  ‘Sorun Değil… Biz  Size  Geliriz.’ Projesi  kapsamında  hafta  sonu  Ortaova  köyümüzü  ziyaret  ettik. Ziyaretimize katılan İlçe  Kaymakamımız  Sayın  Gürkan  Demirkale, hakimimiz  Sayın  Yusuf  Özkan, ilçe  Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın  Ahmet  Yozgat  ve  Okul  Aile  Birliği  Başkanımız  Sayın  Murat  Bilgin  bizleri  onurlandırmıştır. Proje  kapsamında  daha  önceki  köy  ziyaretlerinde  olduğu  gibi  velilerimizin ilgileri  bizleri  fazlasıyla  heyacanlandırmış  ve  gelecek  projeler  için  cesaretlendirmiştir. Projeye  olan  ilginin  sürekli  olarak  artması  bizleri  gururlandırmıştır. Projemiz  çerçevesinde  Ortaova  köyümüzden  okulumuza  taşımalı  sistemle  gelen  öğrencilerimiz  ve  velilerimizle  buluşulmuştur. Velilerimizin  okulumuz  ile  ilgili  beklentileri  üzerinde  durulmuştur. Okulumuz  eğitim  ve  öğretim  faaliyetleri  ile  ilgili  olarak  istişarelerde  bulunulmuştur. Öğretmenlerimiz  tarafından  velilerimiz  ile  öğrencilerimizin  okuldaki  eğitim  ve  öğretim  faaliyetleri  ile  ilgili  olarak  paylaşımlarda  bulunulmuştur. Velilerimize  gerekli  tavsiyelerde  bulunulmuştur. Rehber  öğretmenimiz  tarafından  evde  verimli  ve  düzenli  ders  çalışma  yöntemleri  hakkında  bigilendirme  yapılmıştır. Bu  manada   öğrencilerimize  yönelik  hazırlanan  Ders  Çalışma  Proğramları  velilerimize  teslim  edilmiştir. Velilerimizin  bu  proğramları  uygulamaları  talep  edilmiştir. Düzenli  kitap  okuma  alışkanlığı  ve  önemi  hakkında  paylaşımda  bulunulmuştur. Bu  manada  temsili  olarak  kitap  okuma  etkinliği  düzenlenmiştir. Köy  muhtarlığımıza  seviyeye  uygun  kitap  setleri  hediye  edilmiştir. İlgi  ve  misafirperverliklerinden  dolayı  başta  köy  muhtarımız  Mahir  Er olmak  üzere  velilerimize çok  teşekkür  ederiz. Ziyaretimize katılan İlçe  Kaymakamımız  Sayın  Gürkan  Demirkale, hakimimiz  Sayın  Yusuf  Özkan, ilçe  Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın  Ahmet  Yozgat  ve  Okul  Aile  Birliği  Başkanımız  Sayın  Murat  Bilgin’e    teşekkür ederiz.

26-03-201826-03-201826-03-201826-03-201826-03-201826-03-201826-03-2018